Hier inschrijven

Infomomenten

Heb je interesse voor het groenten- en/of fruit abonnement? Kom dan naar onze infomomenten op zaterdag 28 november of op zaterdag 5 december telkens tussen 10u en 17u. Dan maken we je wijzer over wat je juist kan verwachten van zo'n abonnement. Schrijf je in via één van onderstaande linken.


Wil je komen op zaterdag zaterdag 28 november, schrijf je dan hier in.

Wil je komen op zaterdag 5 december, schrijf je dan hier in.

Kon je niet aanwezig zijn of wil je het liever op afstand? Geen probleem op zaterdag 12 december kan je naar ons online infomoment komen.

https://www.facebook.com/events/659105074973129/

Inschrijvingsformulier CSA Natuurlijk Fruit

Ben je al naar één van onze infomomenten geweest en ben je overtuigd van onze formule en wil je je inschrijven? Schrijf je dan hier in.
De betaling gebeurt in januari. Je krijgt hiervoor nog een betalingsuitnodiging. 


Opgelet: Vul dit formulier in voor heel je gezin.
Je kiest eerst voor welk abonnement je wilt gaan. Fruit, groenten of de combinatie. Daarna ga je de vakjes af en beschrijf je hoe je gezinssituatie eruit ziet. Het vakje van de studenten gaat over de studenten die thuis wonen, of studenten die op kot zitten en zelf groenten en/of fruit oogsten bij ons ;) Bij de kinderen moet je de som van de leeftijden van je kinderen invullen. Heb je met je gezin te maken met co-ouderschap en komen je kinderen maar voor de helft van de tijd bij jou eten? Geen probleem, hiervoor hebben we zowel voor de kinderen als studenten een optie in co-ouderschap toegevoegd. Jullie moeten enkel de vakjes invullen met kinderen of studenten in co-ouderschap.