Inschrijven

Wil je meer informatie over hoe we te werk gaan? Schrijf je hieronder dan in voor een infomoment.

Ben je reeds overtuigd, dan kan je je hieronder ook inschrijven voor een oogstaandeel groenten en/of fruit.

Ben je geïnteresseerd in het vleesaandeel? Via tabblad vleesaandeel kan je er eentje bestellen! 

Inschrijven infomomenten 

Wij organiseren binnenkort weer infomomenten. Schrijf je in voor een van de infomomenten en kies het gewenste uur dat je aanwezig kan zijn. Kom op het begin uur van de gekozen tijdblok en we geven jullie een uitgebreide uitleg. 

Onze CSA zal een beetje groeien, natuurlijk wel binnen onze voegen. Het zit namelijk zo dat er volgend seizoen iemand mee komt boeren! Isabelle is een goed opgeleide bio boerin die zeer veel finesse heeft en gespecialiseerd is in groentenplantjes opkweken. Zij komt ons team versterken ;) Om dit mogelijk te maken hebben we nood aan extra leden. Spread the word is de boodschap!

Infomoment 18 september

Infomoment 2 oktober

Infomoment 16 oktober

Inschrijven oogstaandeel groenten en fruit (seizoen 2022)

Ben je al naar één van onze infomomenten geweest en ben je al overtuigd van onze formule en wil je je inschrijven? Schrijf je dan hier in. Voor het seizoen 2021 zitten we momenteel vol. Geen zorgen volgend seizoen beginnen we opnieuw en met extra plaatsten. Je kan je dus nu al inschrijven voor volgend seizoen! 
Na inschrijven ontvang je twee maand voor aanvang van het nieuwe seizoen een betalingsuitnodiging. Het nieuwe seizoen start in maart.


Opgelet: Vul dit formulier in voor heel het gezin.
Je kiest eerst voor welk abonnement je wil gaan. Fruit, groenten of de combinatie. Daarna ga je de vakjes af en beschrijf je hoe je gezinssituatie eruit ziet. Het vakje van de studenten gaat over de studenten die thuis wonen, of studenten die op kot zitten en zelf groenten en/of fruit oogsten bij ons ;) Bij de kinderen moet je de som van de leeftijden van je kinderen invullen. Heb je met je gezin te maken met co-ouderschap en komen je kinderen maar voor de helft van de tijd bij jou eten. Geen probleem, hiervoor hebben we zowel voor de kinderen als studenten een optie in co-ouderschap toegevoegd. Jullie moeten enkel de vakjes invullen met kinderen of studenten in co-ouderschap.