Inschrijven

Wil je meer informatie over hoe we te werk gaan? Schrijf je hieronder dan in voor een infomoment.

Ben je reeds overtuigd, dan kan je je hieronder ook inschrijven voor een oogstaandeel groenten en/of fruit.

Ben je geïnteresseerd in het vleesaandeel? Onderaan deze pagina kan je een pakket bestellen.

Inschrijven infomoment 

Heb je interesse voor het groenten- en/of fruitabonnement? Kom dan naar één van onze infomomenten. Wil je op zaterdag 20 maart komen, dan kan je je hier inschrijven. Je krijgt een rondleiding van ons met maximaal tien personen (aantallen afhankelijk van de richtlijnen). Zo gebeurt alles Coronaproof! 

Heb je de infomomenten gemist! Geen probleem want dan kan je nog steeds langskomen door vooraf een mailtje te sturen. 


Inschrijven oogstaandeel groenten en fruit

Ben je al naar één van onze infomomenten geweest en ben je al overtuigd van onze formule en wil je je inschrijven? Schrijf je dan hier in. 
Na inschrijven ontvang je wat later een betalingsuitnodiging. 


Opgelet: Vul dit formulier in voor heel het gezin.
Je kiest eerst voor welk abonnement je wil gaan. Fruit, groenten of de combinatie. Daarna ga je de vakjes af en beschrijf je hoe je gezinssituatie eruit ziet. Het vakje van de studenten gaat over de studenten die thuis wonen, of studenten die op kot zitten en zelf groenten en/of fruit oogsten bij ons ;) Bij de kinderen moet je de som van de leeftijden van je kinderen invullen. Heb je met je gezin te maken met co-ouderschap en komen je kinderen maar voor de helft van de tijd bij jou eten. Geen probleem, hiervoor hebben we zowel voor de kinderen als studenten een optie in co-ouderschap toegevoegd. Jullie moeten enkel de vakjes invullen met kinderen of studenten in co-ouderschap.

Inschrijven rundsvleesaandeel

Via deze link kan je een deel van de koe bestellen. Bestel je pakket en kom het bij ons afhalen op 28 mei (rond de avond).