Wil je meer informatie over hoe we te werk gaan, schrijf je hieronder dan in voor een infomoment.

Ben je reeds overtuigd, dan kan je je hieronder ook inschrijven voor een oogstaandeel.

Ben je geïnteresseerd in het vleesaandeel, onderaan deze pagina kan je een pakket bestellen

Infomoment 

Heb je interesse voor het groenten- en/of fruit abonnement? Kom dan naar onze infomomenten op zaterdag 30 januari tussen 10u en 17u. Schrijf  je hier in en kies een uur. Je krijgt een rondleiding van ons met maximaal vier personen. Zo gebeurt alles Coronaproof! 


Oogstaandeel CSA Natuurlijk Fruit

Ben je al naar één van onze infomomenten geweest en ben je al overtuigd van onze formule en wil je je inschrijven? Schrijf je dan hier in.
De betaling gebeurt in februari. Je krijgt hiervoor nog een betalingsuitnodiging. 


Opgelet: Vul dit formulier in voor heel je gezin.
Je kiest eerst voor welk abonnement je wilt gaan. Fruit, groenten of de combinatie. Daarna ga je de vakjes af en beschrijf je hoe je gezinssituatie eruit ziet. Het vakje van de studenten gaat over de studenten die thuis wonen, of studenten die op kot zitten en zelf groenten en/of fruit oogsten bij ons ;) Bij de kinderen moet je de som van de leeftijden van je kinderen invullen. Heb je met je gezin te maken met co-ouderschap en komen je kinderen maar voor de helft van de tijd bij jou eten? Geen probleem, hiervoor hebben we zowel voor de kinderen als studenten een optie in co-ouderschap toegevoegd. Jullie moeten enkel de vakjes invullen met kinderen of studenten in co-ouderschap.

Inschrijven Rundsvleesaandeel (voor 16 april)

Via deze link kan je een deel van de koe bestellen. Bestel je pakket en kom het bij ons afhalen op 16 april (rond de avond).