Wie zijn wij?

Wij, Emile en Axel, zijn een duo gepassioneerd door landbouw en alles wat hiermee te maken heeft. Axel had al langer het idee om met deze grond een duurzaam project op te starten maar zocht nog een tweede vennoot. Zo kwam hij bij Emile terecht, deze was in de beginperiode nog bezig met zijn opleiding biologische landbouw bij Landwijzer. Door zijn passie voor de natuur en alles wat leeft was hij op zoek naar een uitdaging die aansloot bij zijn  visie in het leven. Axel is leraar in de Wijnpers en heeft al wat ervaring opgebouwd in de tuinbouwbranche. Daarnaast wil hij ondernemende mensen de kans geven en begeleiden om samen een duurzaam project op te starten zonder grote financiĆ«le inbreng. Zo kwamen we samen en bespraken de mogelijkheden. Niet veel later ontstonden de eerste plannen en een half jaar later hebben we de eerste struiken en bomen aangeplant!

Samen vinden we het belangrijk om duurzaam geteelde producten aan de man te brengen. Maar, niet zomaar! Wij willen onze passie met jullie kunnen delen, zodat jullie ook dat gevoel met de natuur krijgen en alles intenser kunnen beleven. Op onze boerderij kan je, samen met familieleden en vrienden, zelf jouw gewenste fruit en groenten oogsten, met hulp van ons, waar nodig. 

Omdat wij ecologisch werken, hebben wij ook schapen, kippen en runderen die een gemengd systeem creƫren. We voeden de dieren met eigen voedergewassen en spreiden nadien de mest terug open op de percelen. Het is als het ware een gesloten systeem waarbij er niets verloren gaat.

Nieuwe boer

Vanaf 1/1/22 zullen jullie Anselm wat vaker zien. Hij zal dan meehelpen bij de diverse werkzaamheden op de boerderij.   

Uiteraard blijven we wel al het werk in teamverband uitoefenen wat ons sterker maakt!